Valmentajakoulutus

Olonkeveys® – valmentajan koulutusohjelma on tarkoitettu terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisille, jotka pohjakoulutukseltaan omaavat hyvät perustiedot ihmisen fyysisen hyvinvoinnin edellytyksistä mukaan lukien ravintoon ja liikkumiseen liittyvän tietouden. Koulutusohjelma kestää 5kk ja se sisältää 8 lähikoulutuspäivää. Tämän lisäksi tulee valmennusharjoittelu oman painonhallintaryhmän kanssa.

Koulutusohjelma ei sisällä varsinaisesti tietoutta ravitsemuksesta ja liikunnasta, vaan painottuu enemmän mielen ja tunteiden hallintaan. Ohjelma keskittyy siis enemmän liikapainoa aiheuttaviin syihin kuin niiden seurauksiin. Olennaisena osana ohjelmaa ovat kestävät elämäntapamuutokset. Olonkeveys® – valmennusohjelman perusrunko on kehitetty Karoliinisessa Instituutissa. Tämä lisäksi siihen on sovellettu mentaalivalmennuksesta tuttuja mielenhallinnan työkaluja. Valmentajan tehtävänä ei ole neuvoa ja antaa ohjeita, vaan ennen kaikkea antaa asiakkaan itse tehdä eteenpäin vieviä oivalluksia.

Valmentavalla otteella asiakas itse rakentaa itselleen sopivan toimintatavan kohti haluttuja tavoitteita. Samalla hän on motivoituneempi, sitoutuneempi ja tekee kestävämpiä muutoksia elämässään. Valmennusohjelman tavoitteena on niin henkisesti kuin fyysisestikin hyvinvoiva asiakas, joka arvostaa itseään, nauttii arjestaan ja kykenee kestäviin muutoksiin elämässään. Olonkeveys® – ryhmät on tarkoitettu vedettäviksi terveysasemilla ja hyvinvointikeskuksissa.

Koulutusohjelman sisältö

Valmennuksen perusteet
Valmennuksen työkalut
Itsensä johtamisen työkalut
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin luominen
Ajatukset toiminnan ohjaajina ja mielenhallinnan työkalut
Tunteet ja tunteiden käsittely painonhallinnassa
Kehon kuuntelu
Itselle sopivan ruokavalion ja liikkumistava löytäminen
Tasapainoinen elämän rakentaminen
Energisen ja iloisen elämän oivaltaminen
Kestävän motivaation kehittäminen
Menestystekijöiden vahvistaminen
Ryhmävalmennusten ohjaaminen
Olonkeveys® – ohjaajana toimiminen
Olonkeveys® – yhteistyö, myynti ja markkinointi

Haluatko mukaan koulutukseen?

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta, lähetä meille viestiä. Kun saamme sopivan ryhmän kokoon, järjestämme koulutuksen.

Mikäli teillä on oma ryhmä, järjestämme teille mielellämme räätälöidyn koulutuksen.

Paikka

Valmentamo, Lounaisväylä 8A
Koulutuspäällikkö
Susanna Toropainen
LCF Life Coach® – valmentaja,Personal Trainer, joogaopettaja

Hinta

1590€, sis.alvin 24%.

Summan voit maksaa kätevästi Svea – rahoituksella alk. 42,53€/kk. Maksuaika 60kk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •