Olonkeveys®

Olonkeveys® – valmennus on uudenlainen painonhallintaohjelma, joka auttaa tekemään kestäviä muutoksia elämässä. Valmennusohjelma perustuu oman mielen hallintaan ja se koostuu useasta, motivaatiota antavasta ryhmätapaamisesta. Ryhmästä saa tukea painonhallintaan, mutta se tarjoaa myös runsaasti työkaluja ja oivalluksia tavoitteiden saavuttamiseen.

Ryhmävalmennuksissa kokoonnutaan erilaisten painonhallintaa tukevien teemojen parissa. Tapaamisen jälkeen valmennuksesta opitut työkalut voi viedä helposti osaksi arjen toimintoja. Ohjelma on suunniteltu siten, että kestävien elämäntapamuutosten saavuttaminen pitkällä aikavälillä onnistuu. Tällöin muutos on itse kullekin mahdollinen. Ohjelman tehtävänä on estää jojoilu sekä painonhallintaan liittyvät epämiellyttävät epäonnistumisen tunteet. Tavoitteenamme on saada aikaan onnistumisia, pienin itse kullekin sopivin askelin.

Valmennusryhmän vetäjänä on koulutettu Olonkeveys® – valmentaja, jotka ovat pohjakoulutukseltaan terveyden tai hyvinvoinnin ammattilaisia. Olonkeveys® – ohjelman tavoitteena on itseään ohjaava, motivoitunut ja onnistumisiin yltävä yksilö, joka osaa arvostaa itsestään. Olonkeveys® -ohjelma on 14 viikon mittainen ja sen aikana kokoonnutaan 8 kertaa erilaisen teeman parissa. Jokaisella on oma tärkeä merkityksensä kestävien elämäntapamuutosten saavuttamisessa.

Olonkeveys® -valmennusohjelman teemat:

Itsensä johtaminen – miten asetetaan realistiset tavoitteet ja saavutetaan ne
Mielen voima – miten ajatukset ohjaavat toimintojamme ja miten ajatuksia ohjataan
Tunteet painonhallinnassa – mitä tunnesyöminen on ja miten siitä voi päästää irti
Motivaatio – mistä löytyvät kestävät motivaation lähteet ja miten niitä kannattaa hyödyntää
Kehon viisaus – miten kehoa kuunnellaan ja miten sen voi antaa ohjata päivittäisiä valintoja
Tavoitteena tasapaino – mistä löytyy hyvä olo ja nautittava arki
Energinen ja merkityksellinen elämä – mistä muusta kuin ruuasta löytyy iloa elämään
Tavoitteet ja menestys – miten omaa itseä ohjataan ja miten tavoitteet saavutetaan

14 viikkoa kestävän Olonkeveys® -valmennusohjelman hinta on 340 €.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •